Разпространяването в интернет е най-важно

Въпрос: Смята ли се за разпространение създаването на „Жив Журнал” и други подобни на него?

Отговор: Разпространяването в интернет се явява най-важния вид разпространение (на всички езици). На това може да се научи всеки – безплатно и достъпно е. Разбира се, трябва да се знае какви материали и в какъв вид да се поставят на различни места – във форуми, обществени, научни, семейни сайтове и пр. Трябва да се установи връзка с центъра за разпространение, за да бъде получено обяснение и задача. Необходимо е системно, заедно с другите, общувайки, всеки да изпълнява своята част от общото разпространение. По този начин вие се включвате в общото кли.

Целта на разпространението е:

– да даде на всеки участник от световната група ББ възможност да участва в общата работа и по такъв начин да се включи в общата душа (Адам), тоест да получава ОМ от общата душа. Ако не получава от нея, занимаващият се с Кабала няма да има достатъчно желание и сили да постигне целта, разкриването на Твореца.

– да даде възможност на всеки човек в света, на неговия роден език да научи „Какво е Кабала?” – като отговор на въпроса за смисъла на живота и постигането на този смисъл.

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed

Previous Post: