Бъдещият свят – на сън или наяве?

laitman_2010-11-09-11_9897-2Въпрос: Кой получава пропуск до пулта за управление на съдбата?

Отговор: Тези хора се наричат кабалисти. Те получават възможността за управление на съдбата, защото са се поправили и желаят на творението само добро.

Въпрос: Човекът, получил пропуск до пулта за управление на съдбата, вижда ли цялата програма на развитие на света: всички бъдещи събития и всички мисли на хората?

Отговор: На него му се открива това, което е необходимо за работата. А това, което не се изисква – остава скрито. За неговото участие в общата програма му се отварят и затварят различни “прозорци”.

ВъпросОт какво зависят тези “прозорци”? От степента на неговата любов към всички?

Отговор: Това вече зависи не само от него, защото освен него има други хора, изпълняващи своите различни мисии. А той действа в бъдещия свят по отношение на останалите, както директора по отношение към другите работници.

Въпрос: “Бъдещия свят, света който попадаме след смъртта ли е?

Отговор: Бъдещия свят е света, намиращ се над нашия свят. Влизаме там още през живота си в този свят. Няма отношение към живота и смъртта на биологичното тяло.

Въпрос: Попадаме в бъдещия свят в съня си или наяве?

Отговор: Физическият сън няма никакво отношение. Бъдещият свят не се отнася към нашето животинско тяло – в него влизаш само при пълно съзнание. Тъй като в съня си човек става като животно.

А когато бодърства, то действа със всичките сили на своята душа за благото на цялото мироздание, за реализация на общата програма, помагайки ѝ да се реализира по-бързо и по добър път, за да доведе цялото човечество до съвършено състояние.

В това се състои разгадаването на всички сънища, да се издигнеш нагоре към пулта за управление и да разрешиш всички въпроси, всеки път стараейки се да приведеш двигателя на света на по-висока предавка.

Въпрос: Може ли да узнаем къде отиваме всички?

Отговор: Отиваме към съвършенството!

От 497-та беседа за нов жизни, 11.01.2015

[152913]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed