Пълен достъп до програмата на живота

Началото е в постинга “От къде идват сънищата

Въпрос: Има ли „вещаещи” сънища?

Отговор: Има хора, които могат да предсказват бъдещето. Те влизат в особено състояние на транс, като в сън и  могат да видят събития, които ще се случат в бъдеще. В реалния живот тези състояния все още не са се проявили, а в съня могат вече да бъдат видяни.

Въпрос: Излиза, че едни сънища са предизвикани от минали преживявания, останали в човека, а други – разкриват бъдещето, ако сме успели да се включим към висшия поток от информация?

Отговор: Да, това е възможно, тъй като във всеки от нас е заложена програмата на всичко, което ще се случи с него до края на живота му, а може също и в следващия живот. И ако човек притежава особени способности, които му позволяват да види бъдещето, то той може и да го предскаже.

В историята са съществували такива ясновидци. Хората през вековете са ги използвали, но в крайна сметка са ги убивали заради нежелани предсказвания. И това не е случайно, че бъдещето е скрито от нас. По-добре да не знаем това, което ни очаква и да се постараем сами да си построим бъдеще, мислейки така, сякаш то ни е подвластно.

Животните не строят каквито и да е планове за бъдещето, освен инстинктивното запасяване с храна за зимата. Но те вършат това не осъзнато, а подтиквани от инстинкта. А ако човек можеше да узнае своето бъдеще, той просто би свършил със себе си, тъй като тогава животът му би загубил всякакъв смисъл. Затова природата ни е лишила от способността да вижда бъдещето.

Но, за сметка на науката кабала, ние имаме възможност да подобрим бъдещето си. Можем да се издигнем над програмираната си съдба при условие, че се издигнем на това ниво, където се съставя програмата за бъдещето, тогава ще можем да проникнем в този компютър, в нужната папка и отново да препрограмираме целия си живот.

Ще получим възможност сами да запланираме предстоящите ни междинни етапи и да изменим всички състояния, през които преминаваме, освен най-последното. Крайното състояние се отнася към по-висока степен, до която сега не можем да достигнем.

Науката кабала обяснява, че това е най-доброто и съвършено състояние. И ако искаме да напреднем до него с добро, то трябва да го проучим и да разберем как постепенно да реализираме това прекрасно бъдеще на всеки един етап от своето развитие.

От днес нататък аз вече мога да привлека към себе си фрагментите от доброто бъдеще и да ги реализирам още сега в своя живот. С това се занимава науката кабала, обучавайки ни как да реализираме доброто си бъдеще.

Следва продължение…

От 496-а беседа за новия живот, 11.01.2015

[15333]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed