Войната на елита с народите

laitman_2011-01-27_3651_wМнение: Европа се намира в състояние на война на елита с жителите на континента. Отчаяние обхваща жителите на Европа, предизвикано от масовата имиграция, която е потискаща със своята  многобройност и култура.

Би трябвало,  избраните представители на народа  да предприемат стъпки към поправяне на положението. Но в Европа демокрацията вече не функционира както досега.

Бившият шведски премиер се изказа, че Швеция принадлежи на имигрантите, а не на шведите. В Германия забранили демонстрациите срещу наплива на имигранти. В Скандинавските страни се налага да въведат закон, който да забранява критикуването на имиграцията.

И макар, че дори ООН в бюлетина си да посочва, че подобни процеси ще доведат Швеция към 2030 година до категорията страни от Третия свят, европейските чиновници позволяват на обществото си да чезне.

Данните от анкета показват, че една трета от европейците са готови да се присъединят към PEGIDA (Патриотични Европейци Срещу Ислиямизацията на Запада)  и това предизвиква паника в левицата. Всичко това звучи като теория на заговор на левите сили по цяла Европа.

ЕС, който в миналото е бил най-цивилизованото и челно ъгълче на света, постепенно влиза в глобалната система на евтина работна сила, която се управлява от бюрократи. В името на максималната изгода, чиновниците отдалечават от обществото културата, етиката, морала и идентичността . Такъв тоталитаризъм ще рухне по същата тази причина, по която рухна навремето и нацизмът.

А болшинството от жителите на Европа приличат на лунатици, които приемат пасивно натрапените им парадигми на Новия прекрасен свят. Утешително е само това, че някои хора постепенно се пробуждат, макар те все още да са малцинство.

Мюсюлманската част от жителите може да се сблъска с работниците от низините, а парижката аристокрация и буржоазия няма да забелязва проблема или ще поддържа мюсюлманите, както се случва днес.

Реплика: Така са казали  Пророците, че в края на дните ще започне великото противостоене между християни и мюсюлмани, а след това те ще се обърнат против Израел и в това противопоставяне ще се разкрие пред човечеството решението на проблема – следващата степен от неговото развитие.

[156608]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed