Поправянето – интегрална сила на природата

каббалист Михаэль ЛайтманСъобщение: Населението на земята расте с бързи темпове, скоро хората ще изпитват дефицит на храна, вода и дори въздух. Още от сега 1 милиард страдат от хроничен глад.

Към 2050 година населението на Земята може да достигне 10 милиарда човека и хората ще започнат да се бият за храна. По данни на Global Footprint Network, ние вече сме изразходвали водата, която по естествен път се е попълвала във водоемите, тревата по пасбищата, рибата в моретата и езерата, събрали сме целият урожай от плодородните земи и сме изчерпали всички горски ресурси. В човечеството не остана пространство за съхраняване на отпадъците, за парниковия газ – виновник за глобалното затопляне.

Реплика: Ние преминахме границата и вече падаме в пропаст. С нашите методи не ще можем да спрем падането. Но ако започнем да създаваме помежду си интегрални справедливи връзки, да постигнем подобие с природата ние ще предизвикаме върху себе си влиянието на нейните интегрални сили и ще преминем към собствено обновяване.

Интегралните сили на природата са милиард пъти повече, отколкото действащите върху нас сили, но те са скрити от нас според условието за подобието – ние не им съответстваме по нашите свойства.

Но според степента на желанието за интегриране на всички в една система, ние започваме да предизвикваме от тази система силите, които са скрити в нея – те ще ни поправят под себе си, ще ни включат в тази система и ще предизвикат изменения по всички нейни нива – неживото, растително и животинско ниво.

Необходимо е да осъзнаем, че силите на интегралния свят предизвикват в нашия свят всички признаци на мулти – криза и само те могат да я поправят.

[48510]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed