Започнете на чиста страница

Въпрос от Stamp: Вече 6 години се занимавам с Кабала. През последните 1-2 години все по-често ме преследват спомените за извършените от мен в миналото негативни постъпки по отношение на други хора. Посъветвайте ме как да се избавя от това.

Отговор: Всичко, което се е случило с Вас в миналото е било „подставено” от Твореца. От този момент вие сте като новородено и затова започнете да „пишете в книгата на живота” на чиста страница своите желания, мисли, действия …

Въпрос от Addept: Защо ако няколко дни не отворя книгите по Кабала или не слушам Вашите лекции, усещам „регрес” в своите състояния? Къде отива постигнатото от мен в миналото?

Отговор: Вашият егоизъм постоянно расте и затова трябва непрекъснато да го подплатявате с методиката за поправяне – иначе регресът е неизбежен.

Въпрос от Slesh: Случайности няма! Тогава как да се науча да осъзнавам следващото духовно състояние и физическа постъпка?

Отговор: Следващото духовно състояние е непредсказуемо, защото ще можете да го усетите във Вашите нови желания и свойства.

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed