Кризата не е в мистиката!

каббалист Михаэль ЛайтманСъобщение: Гледачките и екстрасенсите, използвайки икономическата криза в Италия, са спечелили 8,3 милиарда евро за половината на 2013 година, тъй като все по-голям брой италианци ги влече към тях, за да се чувстват по-уверени в трудните времена, се казва в доклада на Codacons. 13 милиона са се обърнали за помощ към екстрасенси и към други ”окултни” специалисти през 2013 година.

Повод за такъв вид търсене е безработицата, сърдечни преживявания, проблеми със здравето и страх от бъдещето. Много ръководители на предприятия, предприемачи са потърсили помощта им, за да получат съвет, как да излязат от кризата невредими, без загуби. Всеки от тях е заплатил от 50 до 1000 евро за консултация, основно в брой, или с храна, ювелирни изделия, които по-късно се продавали. 160 000 човека работят в италианския сектор ”окултни услуги” – гледачки, екстрасенси, магове, спиритуалисти.

Реплика: В ХХI век хората продължават да живеят така, както и преди хиляди години. Тъй като вътре в себе си те не са се променили, променила се е само тяхната външност, механичния свят. Варварството се преодолява само чрез подем, издигайки се на ново стъпало от ценности: от животинските (аз, за себе си) към духовните (ние, за нас), където се разкрива следващото стъпало на цивилизацията. А тя все още е пред нас.

[129941]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed