Коронавирусът променя реалността, част 6

Какво трябва да знае човекът в новия свят?

Въпрос: Какво трябва да знае човекът в новия свят, в който неочаквано се  оказахме?

Отговор: Има само едно добро действие – сближаване между всички и само едно зло действие – отблъскване, отдалечаване един от друг.

Въпрос: Ще ми помогне ли, ако зная целта на съществуването и мога да си обясня причината за коронавируса?

Отговор: Всичко е много просто. Тъй като коронавирусът или някакви други проблеми, които ще се проявят между нас,  е само следствие на нашите неправилни връзки. Затова няма  защо тук да мъдруваме и да се учим на нещо особено. Достатъчно е едно показателно представяне на нашите лоши връзки един с друг.

Въпрос: Да допуснем, че човекът е прослушал нашето предаване, какво трябва да  каже: „Край, сега към всички ли започвам да се отнасям добре”?

Отговор: Това няма да му помогне, защото той не може да промени природата си. Природата може да се промени само ако си под добро въздействие. Затова той трябва постоянно да слуша нашия канал и през цялото време да си промива мозъка и чувствата.

Въпрос: Искате да кажете, че трябва да се учим да бъдем в правилни връзки ли?

Отговор: Разбира се.

Въпрос: Възможно ли е да не се върнем в стария свят, в който живяхме и вирусът няма ли да изчезне?

Отговор: Естествено.

Въпрос: Но има мнение, че след няколко седмици  времето ще се стопли и всичко ще бъде нормално. Възможно ли е? Човечеството е преминало през много такива катаклизми.

Отговор: Но ще дойде друг. Природата вече няма да ни остави. При това ще се случи изненадващо, като този вирус. Кой би могъл да си помисли, че той ще се появи? Изведнъж, така неочаквано! Например, когато започвахме кабалистичния конгрес, на практика нямаше нищо. А когато го завършихме, след седмица – вече имаше паника в цялата страна и в целия свят.

 От ТВ програма „Коронавирусът изменя реалността”, 12.3.2019

[262141]

Дискусия | Share Feedback | Ask a question

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.

Laitman.com Коментари RSS Feed

Следваща публикация: