Благодаря ви за въпросите!

Въпрос: Вие приемате само въпроси и отговаряте лично. По този начин изключвате обратната връзка. Защо не приемате и не отчитате мнението на другите хора, виждащи този свят от друг ъгъл?

Отговор: Преди време провеждах дискусии и форуми. Това може да се види в архива на сайта и в двутомника ” Кабалистичен форум “. Аз чета въпросите ви. Нямам време и сили да водя спорове. Преди всичко спорещите, без да са вникнали в предложения им материал (в този случай Кабала, защото са необходими сили, време, образование), го отричат, за да продължат спора. Честичко прибягват към словесно жонглиране, към недоказани религиозни твърдения, към това, че ” така е казано “.

 Кабала призовава към използване на логиката, фактите, изследванията в съответствие с правилото “Съдията не разполага с нищо повече от това, което виждат очите му ” и ” Не назоваваме онова, което не сме постигнали “. Оперираме само с очевидното

След като се запознаете с науката Кабала, ще разберете, че тя цялостно, както никое друго знание обяснява човешката същност, неговото създаване, процес на развитие, усещането му за света, жизнената цел и как тя да бъде постигната – принудително или доброволно и осъзнато.

Освен това ще проучите основата на всички вярвания, религии, философии – защо човекът ги е създал и изградил в себе си.

Впоследствие ще започнете да чувствате силите, които управляват нашия свят, реакциите на света и обратната връзка на това висше управление, в себе си. Т.е., ще видите цялото творение като единна затворена система, която постепенно се разкрива пред вас динамично, в степента на вашите постижения. Включително всички светове, от началото на сътворението на духовната материя, нейното спускане надолу, до постепенната и материализация в нашия свят, неговата материя, поправянето на тази материя, и връщането и към началото на творението. Накратко казано – всичко, от началото до края.

Аз приемам вашите въпроси и им отговарям с любов, защото те ми помагат, принуждават ме още по-достъпно да представям Кабала. Благодаря ви за това!

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed