Обществото на бъдещето – единно човечество

Въпрос: Какво трябва да бъде обществото на бъдещето?

Отговор: Обществото на бъдещето е общество, в което хората ще започнат да усещат едновременно всички форми на живот. Човекът няма да чувства, че съществува само в една част на мирозданието – в най-нищожната, най-малката, наречена „наш свят”.

Освен него съществуват още много степени и  можем да разберем, да осъзнаем, да почувстваме всички тях още в живота ни в този свят. Нашият свят е егоистичната част от мирозданието, а останалите му части са алтруистични. И всички тях ние можем да съединим в себе си.

Но за да започнем да усещаме останалите нива, е необходимо да излезем от нашия егоизъм. Тогава ще видим, какво в действителност е Вселената.

Въпрос: Сега съществува такова понятие, „мислене в измерение 5D”.  3D  е когато мислиш егоистично, сам за себе си, а 5D – когато чувстваш този свят като единен разум, като обединено човечество.

Към какво трябва да се стремим, за да мислим като единен организъм?

Отговор: Трябва да се издигнем над нашия егоизъм, да придобием свойството отдаване, любов. Вие трябва да излезете от себе си, да престанете да се чувствате като център, а обратното, да чувствате другите като център, като цел, на която отдавате всичко. А самите вие само заради това и съществувате. Тогава ще усещате нивото 5D и следващите нива.

От програмата „Срещи с кабала. Виктория Боня, 29.03.2020

[264869]

Дискусия | Share Feedback | Ask a question

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.

Laitman.com Коментари RSS Feed

Предишна публикация: