Коронавирусът променя реалността, част 5

Лекарство за коронавируса

Въпрос: В днешния ден изолацията ли  единственото лекарство  за коронавируса?

Отговор: Но ние и преди бяхме в такива отношения един с друг, но не толкова явно. Просто нямахме  за какво да се хванем. Ако имах някакъв уред, който да насочвам към всеки – с този да общувам, а с този – не, така и бих правил.  А по принцип и без вируса се гледаме : да общувам ли с него или не, и на какво разстояние.

 Въпрос: Какви въпроси трябва да си зададе човек, който сега седи в къщи в изолация? А такива вече са стотици хиляди, милиони.

Отговор: Този вирус показва, доколко се намираме в лоши отношения един с друг. Ние трябва задължително да ги променим и тогава, при това незабавно ще се възстанови всичко добро и хубаво, което може да съществува.

Въпрос: Вие уверен ли сте, че човек може да си зададе такива въпроси и да стигне до извода, че сме в лоши отношения? Вирусът може ли да предизвиква  такива мисли?

Отговор: В кабала, в частност в книгата „Пророците” се описва, че човечеството може да стигне до ужасни състояния, когато хората буквално ще се изяждат един друг. Така, че трябва да помислим също и за това. Засега все още имаме прекрасно, великодушно състояние, когато можем да се променим и да не го допуснем.

От ТВ програмата „Коронавирусът променя реалността”, 12.03.2019

[262091]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed