Такъв свят съществува! Светът на кабала… (клип)

Ако бихте могли да изберете, в какъв свят искате да се събуждате всяка сутрин. Бихте ли избрали свят, където всички ви се усмихват? Радват ви се? Грижат се за вас, слушат ви, действат заедно с вас, а не против вас?…

Вече десет години израелската асоциация „Бней Барух“ подготвя покани за свои гости от чужбина. От Китай, Австралия, Америка и Русия, Япония и Турция. Почти от цяла Европа. Да бъдем по-точни, представители от 70 държави по света. Наистина, географията е обширна.

Кои са тези хора, които с упорито постоянство всяка година идват в нашата малка страна?

Това са обикновени хора. И в същото време не са съвсем обикновени. Те отдавна търсят отговори на сложни въпроси. Защо сме дошли на този свят? Защо страдаме? Кой е главният режисьор на земния театър? И са ги намерили в израелската организация „Кабала ле ам“. Те са намерили тук свои съмишленици. И не са им попречили езиковата бариера и менталните различния. Защото тук те са срещнали своите братя.

Много необикновени неща могат да бъдат разказани за тези целенасочени хора. Но ще бъде по-интересно, ако те сами разкажат за себе си.

[223870]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed