Изграждане на нов свят

Въпрос: В развиващото се общество, което започва да разбира Природата, ще чуваме ли „майчин шепот“, който да ни предупреждава за потенциални опасности?

Отговор: Ще чуваме вътрешния си глас, защото вече ще чувстваме всичко чрез връзката между нас.

Това не е интуиция, а постижение и разкритие. Между нас строим система, подобна на тази на управляващата ни сила и разкриваме системата на управление, доколкото успеем да се свържем с нея.

Тази връзка е взаимна и постоянно развиваща се. Виждаме, чувстваме и разбираме всико, което ни е нужно. Тя е наша майка, учител, бавачка – тя е всичко за нас. Чрез системата от взаимовръзки ние въздействаме на Висшата Сила, която управлява Вселената и се проявява чрез обединението помежду ни.

По този начин навлизаме в напълно различни взаимоотношения: по-истински, по-зрели и по-душевни. Започваме да изучаваме законите на общуването и обединението.

Това е един очарователен процес, тъй като човек започва градеж на един напълно нов свят. Дори повече, той управлява себе си и обществото в съюз с Висшата Сила, така че цялото човечество да достигне такова ниво на осъзнаване.

От ТВ програмата “Последното поколение” 8/16/17

[218678]

 

Дискусия | Share Feedback | Ask a question

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.

Laitman.com Коментари RSS Feed