Равновесието в природата зависи само от нас!

Всички елементи в природата, освен човека, са способни да установяват помежду си особена връзка с особена сила, получена от обединяването в едно желание и да въздействат на природата с огромна мощ. Това въздействие е много по-силно, отколкото от ураган, торнадо, атомен взрив, изригване на вулкан или цунами.

Положителната сила на обединението, което и ние също можем да генерираме помежду си и с нея да повлияем на природата, е способна да успокои всички природни катаклизми, повтарящи се толкова често, разбиващи нашите жизнени основи.

Всичко зависи от това, ще осъзнаем ли най-накрая, че се явяваме един от видовете в природата, едно от нейните нива: неживо, растително, животинско, човешко. Ние, хората принадлежим на природата и сме включени в нейния механизъм, а не се намираме над нея. Именно ние, заради своето неправилно включване в природата, предизвикваме в нея всичките разрушения, чрез лошите отношения един към друг и с нежеланието да се обединим.

Ако започнем да се обединяваме и да се съобразяваме един с друг, то ще успеем да създадем между нас такава позитивна сила, която да прекрати всички удари на природата, вече приближаващи към нас, тъй като всичко зависи от висшето ниво, на което е способно да се издигне човечеството, тоест в нивото на мислите, съзнанието, осъзнаването, желанията.

Затова силно препоръчвам – нека се обединим, да седнем заедно, да поговорим, да помислим, как можем за сметка на нашето обединение да повлияем на цялата реалност! Това е по силите ни, затова нека извършим този опит и да изпробваме – като в лаборатория. Считам, че така ще успеем да се научим на много неща: да повлияем на природата и да видим нейната реакция.

В светлината на приближаващите ни бедствия, нека станем по-отговорни към природата и да започнем да се отнасяме с нея като към своя партньор. Тя сякаш се обръща жестоко към нас – като че ли в нея действа някаква лоша сила. Но всъщност, чрез това, тя желае да ни пробуди, за да започнем правилно да реагираме.

Нека се свържем един с друг, да съединим сърцата си и да повлияем на природата със силата на доброто! Може би тогава ще видим, как се успокояват всички урагани, торнадо, всички страшни удари, приготвени за нас от природата.

Всички ние се намираме в един механизъм. Цялото човечество всъщност се отнася към едно и също стъпало в развитието на природата – човешкото. И вече разкрихме, че се намираме в интегрална връзка един с друг. Всеки зависи от всеки. За това, нека се обединим всички заедно, независимо кой къде се намира – в Маями, Северна Каролина, Европа, Куба…

Трябва да осъзнаем, че сме едно човечество и е нужно да се обединим и да съжалим за това, че сами сме предизвиквали най-силните удари на природата. И това трябва да направим всички заедно! Независимо дали ти живееш далеко от местата, по които връхлетяха стихийните бедствия, в зона, която засега не усеща природните катастрофи.

Намираме се под всеобща сериозна заплаха за нашето Земно кълбо. Затова, нека дадем на нашата Земя положителната сила – силата на любовта, обединението, всеотдайността. И това се отнася до цялото човечество, където и да се намира всеки от нас!

По такъв начин ще успеем да подсладим упреците предявявани към нас от природата и да достигнем до прекрасен живот. Нашата малка планета ще се превърне в райска градина – един общ дом за всички нас. Нека го направим!

Когато виждам всички природни катаклизми, ставащи по света, се моля за това, хората да осъзнаят, че и те се отнасят към този механизъм. И ако той бъде съединен със силата на доброто, то тази сила ще успее да уравновеси всички удари на природата и да доведе в нашия свят, на Земното кълбо, в човешкото общество, много спокойствие, прекрасно развитие, увереност и да даде на всеки удовлетворение.

Можем да достигнем именно такъв приказен живот – всичко зависи само от нас! Нека се обединим и ще видим, как природата ще реагира абсолютно справедливо на нашето отношение един към друг.

Успех!

От беседите за привеждане на природата в равновесие, 11.09.2017

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed