Тръмп и медиите

каббалист Михаэль ЛайтманВъпрос: Както се съобщава в медиите, днес 37% от американците не  вярват на  Доналд Тръмп. В пресата обаче се подчертава, че на Конгреса и на средствата за масова информация американците се доверяват още по-малко, отколкото на Доналд Тръмп.

Според вас това недоверие ще расте ли през цялото време?

Отговор: Не зная. Може би Тръмп ще създаде много интересна нова връзка със света: той има Twitter и това е неговият изход. Никой не му е нужен, няма нужда от медии. Той  „залива” всички и сам се рекламира.

Тоест, той унищожава цялата преса: „Вие можете да говорите каквото  искате. А аз  казвам така.” И това е.

Реплика: Затова пресата го ненавижда.

Отговор: Разбира се, че го ненавижда. А той я убива. Нищо  не се е променило и нищо не е толкова засегнато от него, както пресата. С това той направи огромна, могъща услуга на цялото човечество.

Реплика: CNN  е империя, милиарди долари!

Отговор: А Тръмп  казва: “Аз не искам да разговарям с вас”. Затова всичко , което те говорят, естествено, е насочено срещу него. Но на това не трябва да се вярва. Нито един човек преди него, нито един президент и, въобще, която и да е личност не е  могла да каже така за пресата.

Реплика: Искам да обърна внимание, че каналът CNN вече е оставен настрана. В пресата пишат: “Тръмп в своя Twitter каза…”.

Отговор: Да. И това е прекрасно.

Тоест всички тези най-долни, най-страшни източници на зло в човечеството, средствата за масова така наречена информация, които всъщност са средство за масово оглупяване, тихо търпят фиаско.

Надявам се, че това ще се размине с „малко кръв”, за да могат медиите да разберат пред очите на всички, че трябва да се променят. В последно време те започнаха да командват. Сраснаха се с капитала, с правителствата, с всички велики и богати, и това стана така наречената „пета власт”.

Въпрос: Тоест, връзката на правителството с народа ще бъде пряка?

Отговор: Само пряка. Никой няма да вярва нито на вестниците, нито на телевизията, на нищо.

Въпрос: Каква връзка изисква природата?

Отговор: Природата изисква абсолютна връзка между всички хора – до такава степен, че вътрешната сила на природата, наречена Творец,  да се разкрие в тях. За да могат те да разберат цялата физиология на властта на природата, нейната вътрешна същност, нейната програма, цел и да работят заедно с тази велика сила.

От ТВ програмата “Новости с Михаэл Лайтман”, 12.07.2017

  [210775]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed