ЕС чрез страдание към щастие

laitman_2010-12-14_9651_usСъобщение: Представеният от министъра на икономиката на Франция Е. Макрон план разтърси политиците на единна Европа: валутният съюз трябва да бъде реформиран в посока на финансова солидарност. Богатите страни трябва да финансират бедните и това е единственият път за спасение на еврозоната.

Ако страните  участнички не бъдат готови за финансови преводи в монетарния съюз, можем да забравим за еврото и еврозоната. Преводите трябва да се осъществяват в рамките на единния бюджет на еврозоната, изпълнението на който да бъде координирано от Брюксел. Той яростно се противопоставя на „ортодоксалната” финансова политика на Берлин.

Реплика: Има гласове, които призовават към по-голяма солидарност и равенство, но това вече не може да помогне. Природата е включила програма за обучение на хората по своите правила на ударите  (Пътят на страданието). Времето за обучение по правилата на Природата по мек начин (Пътят на светлината), изучаван в науката кабала изтича.

Стремейки се да разберем замисълът на природата, се обучаваме правилно да го изпълним, без да грешим, с добрите наставленията на кабалистите. Защото не можем сами да разберем как е устроена интегралната природа.

Причината е в това, че ние сме „събрани” в човешко общество на егоистичен принцип и не сме в състояние да разберем противоположното алтруистичното обединение.

А нашето световно общество постепенно, под въздействие на скритите сили в природата става все по-интегрално и единно. И ние започваме да не разбираме  света, в който се намираме и да не можем правилно да се ориентираме в него.

[166522]

Дискусия | Share Feedback | Ask a question

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.

Laitman.com Коментари RSS Feed

Следваща публикация: