Нашите усещания се предизвикват от химическите реакции

ruki_pered_licom_100_wpИзследване: Всички усещания на човека са в резултат на химическите реакции. Усещанията на влюбеност се предизвиква от амфетамина, след това организмът го блокира и отделя ендорфин,  който предизвиква чувството на вярност и привързаност.

Любовта е химическа реакция, която продължава от  2 до 4 години, това не е възвишено чувство, а преди всичко резултат от разлагането на определени вещества. Това се извършва в продължение на 2 – 4 години. Но за да се защити, организмът на човека блокира тази реакция.

Влюбването е резултат от отделянето на амфетамини при реакцията на определен, любим човек. Именно те дават тези усещания на еуфория и щастие, които изпитват влюбените. Сред тези вещества са норадреналинът и адреналинът, които са естествените „енергетици” за организма.

Затова на човек му се струва , че заради любовта може да преобърне планини. При раздялата на влюбените срокът на отделянето на амфетамините се увеличава. При разлагането на амфетамините се отделят вредни вещества, в това число и амоняк.

Тези процеси влияят негативно на централната нервна система, затова след 2 – 4 години организмът започва да потиска  тези реакции  с цел да се самосъхрани. Амфетамините  започват да се изместват от други хормони – ендорфините, които са по-известни като „хормони на щастието” и влюбването се заменя от привързаността.

Реплика: А ако се задълбочим в изследванията на своите усещания, т.е. в реакциите на нашите желания, ще открием, че това е въздействието на „светлината”върху желанието.А за това как да се управлява това въздействие на светлината върху желанието ни обучава науката кабала.

[159000]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed