Съзнанието е структурирана светлина

Изследване: В мозъка  прониква  светлина чрез преминаване на фотони в живата тъкан. Микротръбата  представлява проводник на вибрациите, а в клетката невроните и дендритите са светлинният проводник на фотоните, предаващи вълните от една клетка към друга.

При този процес няма загуба на енергия. Тръбичките образуват магистрали по цялото тяло, като по този начин  се създава  взаимодействие между квантовото поле и човешкия мозък. Тази система прилича на биологичен интернет – мрежа от  микротръби  и мембрана на дендритите.

Невроните си комуникират  чрез квантовия процес. Микротръбите образуват структура, която създава поредица от вълни в тяло ни. Този процес се нарича „свръх светимост”.

Той позволява по тялото  да преминават  последователни  сигнали. Съвпадението на сигналите инструктира фотоните да се движат по светлинните канали. Това явление се нарича „самопросветление”.

Фотоните, проникващи през ядрото на микроскопичните тръбички се свързват с други елементи. Така се ражда колективното взаимодействие на субатомните частици.

Това ни дава възможност да мислим едновременно  за различни неща. Взаимодействието  координира цялото тяло и моментната реакция на ума, който предава информацията за една десетохилядна от секундата.

Електроните, намиращи се в квантово състояние, се движат по светлинните канали и  при това остават обособени. Основата на  светлинното начало  представлява  съгласувана и структурирана енергия.

Микроскопичните тръбички са кухи. Квантовият процес се извършва в намиращата се в тях структурирана вода. Там възникват светлинните лъчи, съвпадащи по диаметър с размера на микротръбичката и достигащи в абсолютно стойност 15 нанометра.

Съзнанието е структурирана светлина, която е глобално явление, обхващащо цялото тяло и мозъка. Процесите в човешкото тяло като организъм се наричат квантови колебания.

Тялото на човека извършва взаимна обмяна  на информация с квантовото поле, което доказва всеобщата връзка и констатира факта на Единството – живите организми и същества представляват заредени частици, които си взаимодействат с квантовото поле и обменят помежду си квантова информация.

Реплика: Заглавието „Съзнанието е структурирана светлина” очевидно означава, че всичко се създава и реализира от висшата светлина и нейните „клони” в нашия свят  – фотоните.

Напоследък науката заговори на езика на кабала, която е сама по себе си наука. Баал а-Сулам пише, че страданията в нашия живот и откриването на единната природа на нашия свят  ще доведе човечеството до осъзнаването на истината за кабала, която във всичко утвърждава и разкрива това единство. Ние сме длъжни да се срещаме с хората и да намалим  „търсенето на истината в страданията”.

[157008]

Дискусия | Share Feedback | Ask a question

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.

Laitman.com Коментари RSS Feed