Ситуацията в Европа напомня времето на Хитлер

Мнение(Представителят по правата на човека в МИД Русия – Долгов): Демонстрираната днес търпимост от Запада към проявите на антисемитизъм, нацизъм и ксенофобия стана повод за нов изход на евреите от европейските страни.

Ситуацията се развива с размах и е близо до критично състояние. Правозащитниците заявяват, че именно антисемитизмът е причина за бягството на евреите от страните на Европейския съюз в Израел. Западът, заедно с неонацизмът напомнят 30-те години от миналото столетие в Германия.

При Хитлер и при върховенство на нацизма евреите е нямало къде да бягат, а търпимостта към проявата на шовинизъм, ксенофобия и нацизъм в правителствата на много западни страни доведоха до гибелта на милиони хора. Политиците на ЕС и САЩ трябва да помнят уроците на историята, а не да помагат за фалшифициране на историята от псевдо-учени и други вредни екстремисти.

РепликаВсичко се случва според плана за общото егоистично развитие на човечеството, което е длъжно да доведе до взрив на антисемитизъм и до най-обща световна взаимна ненавист. Народът на Израел ще бъде в епицентъра на всеобщата ненавист.

Това разкриване на егоизма като всеобщо зло е необходимо, за да окаже натиск върху евреите, за да ги принуди да приложат методиката за обединение на човечеството и разкриването на Твореца в това единение.

[156361]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed