В квантовият свят бъдещето влияе на миналото

Изследване: Знаейки всичко за квантовите частици, няма възможност с висока точност да се измери тяхното състояние. Може само да се изчисли статистическата вероятност от потенциални резултати. Този факт не представлява грешка в измерването, а природно явление, зададена същност.
Състоянието на квантовите частици не просто не ни е известно, но до измерването е напълно неопределено. Процесът на измерване заставя частиците неопределено да се изменят до съответното състояние.
Не толкова отдавна учените физици са изследвали свойствата на частиците само с мислени експерименти. Директното наблюдение е карало обектите да приемат свои тайнствени кавантово – механични свойства.
През 80-те години изследователите са изобретили специални устройства, изменящи тези уязвими системи с голямо внимание, непричиняващи внезапни колапси до определенo състояние. Уредите са позволили на физиците да прогнозират бъдещото състояние с точност до 90%, т.е. те са успели да проведат процедурата в 9 от 10 случая.
Квантовата теория излага хипотезата, че в света на квантите времето се променя в двете посоки, докато в класическата физика, както и в класическия свят всичко тече само в една посока. В резултат на експеримента  била установена симетрия на времето.
Получените резултати показват, че в квантово състояние системата обединява информация от миналото и бъдещето. Графичното изображение на времето в квантовият свят трябва да се обозначи с двупосочна стрелка.
Реплика: Поразително е, че всички свойства на квантовата природа са описани в Кабала преди 5776 години от откривателя на духовния (не егоистичен, свръх материален) свят, първият кабалист, Адам в неговата книга „Скритата сила” (Разиeл Амалах) – има се предвид силата на всеобщата връзка ( отдаване и любов).

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed