Компютърът се научи да разбира хората

Съобщение: Компютърът изчислява предпочитанията на потребителя според лайковете. Програма може да определя някои черти от личността на човека според “лайковете” му във Facebook и в другите социални мрежи. Способността да се съди за особеностите на личността на човека се явява основа на нашия обществен живот.

Програмата практически безпогрешно познава не само възрастта, расата и сексуалната ориентация, но и IQ на потребителите във Facebook. Анализът се основава изключително върху техните “лайкове”. Мошениците могат да използват това за извличане на изгода.

Реплика: В човека всичко е просто, защото той се състои единствено от желание да се наслади (да се напълни). Образът на това желание може да се създаде според няколко (тестови) “лайкове”. След това вече може точно да се предвидят всички възможни действия на човека.

Създавайки такъв образ, вече точно ще знаете каква ще бъде реакцията на човека на всевъзможните ваши обръщения към него. Сега остава само да се състави програма за управление на човека – тъй като пред вас стои напълно управляем робот!

[155948]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed