Какво очаква светът през 2015 година?

laitman_2010-12-14_9651_usМнение: Планетата навлезе в период „разкриване на истината и прозрение на човечеството”. Това е периода на Плутон. Той започна в началото на 2014 година и ще завърши през 2016 година. Плутон символизира смъртта и възраждането, поврата на масовото съзнание.

С него ще са свързани откриването на неизчерпаем източник на енергия, свръхпроводимостта, глобалното свързване. Всичко това ще измени радикално живота на човечеството и световния ред. Човечеството се намира на прага на епоха, която може да бъде наречена Апокалипсис, когато става разрушаване на стария порядък в света и раждане на съвършено нов ред. Думата „Апокалипсис” може да бъде преведена като „разкриване на истината”.

Чака ни период на прозрение на човечеството, когато ще падне завесата от очите на стотици милиони хора. Без съмнение, такъв обрат в съзнанието ще се съпровожда от забележителни политически и икономически решения, от въплащаване на ярки и главозамайващи идеи, от появата на харизматични личности.

Реплика: Планетата навлезе в период на „разкриване на истината и прозрение на човечеството” – с това науката кабала е напълно съгласна. Но не по пътя на големите открития в науката и технологиите, а в духовната промяна на човека.

 [150952]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed