Безпокойство в Европа

laitman_2011-09_6570Събщение в Times: След неотдавнашните трагични събития във Франция, продажбата на антидепресанти и сънотворни се е увеличила с 18,2%. Купувачите избягват сезонните разпродажби от страх пред нападения и защото са демотивирани да си купуват нови дрехи.

Само 49% от французите са извършили покупки в магазините през първата седмица на разпродажбите, започнали на 7 януари – именно този ден в Париж е разстреляна редакцията на сатиричния вестник Charlie Hebdo.

Специалистите наричат създалата се ситуация безпрецедентна не само във Франция, но и за целия свят. От повишено търсене във Франция в тези дни се ползва и консултацията с психотерапевти.

Реплика: За съжаление това е само началото. Защото, за да се приведе Европа “до усещането” да действа по плана на творението, до разбирането от необходимостта от истинско обединение, ще трябва още не едно такова мероприятие и “по-сериозен натиск” върху френските евреи.

Мога само да призова всички, които разбират смисъла на случващото се, да се опитат да го доведат до всички свои познати. С това е възможно действено да се съкратят страданията!

[151999]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed