Потенциала на колективния разум

каббалист Михаэль ЛайтманСъобщение: Обнародвани са плановете на Пентагона, с които възнамеряват да предсказват бъдещето с помощта на Twitter, използвайки колективния интелект. Получени са не малко практически резултати, потвърждаващи такава възможност. Учените доказаха, че мрежата, образувана от милионите неутрони на човешкия мозък и мрежата образувана от взаимодействието на милиарди хора и компютри, работят в един и същ информационен режим и притежават свойствата на безмащабните мрежи (scale-free network).

Съществува хипотезата, че целта на научно–техническия прогрес е създаването на интелектуален носител от високо ниво – от общочовешки интелект. Необходимо е да се извърши пробив в областта на мрежовите колективни предсказания.

Реплика: В крайна сметка, с изследванията на общочовешкия интелект, светът ще достигне до разбирането на необходимостта от пълно взаимодействие между всички хора в една обща система и ще разкрие в нея системата на нашите връзки – и тогава, за да се разбере тази система от връзки, ще им бъде необходима науката кабала, като наука за общата мрежа на управление на цялата природа. Тази мрежа за управление се явява системата на висшите светове, т.е. силите на свързаност, които изучаваме в науката кабала.

[99333]

Дискусия | Share Feedback | Ask a question

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.

Laitman.com Коментари RSS Feed

Предишна публикация:

Следваща публикация: