Ръководителят на MEDEF осъжда американския заговор срещу Европа

каббалист Михаэль ЛайтманСтановище: (Л. Паризо, ръководител на MEDEF, интервю на Le Figaro): Забавянето в темпа на икономическия ръст е предизвикано от две причини: влошаващата се икономическа и политическа ситуация в САЩ и дълговата криза в някои европейски страни. Ситуацията започна да се влошава, когато Китай започна да поучава САЩ за техния дълг. Американците обаче искаха да прехвърлят своите трудности в Европа.

Свидетели сме на един вид психологическа война и опити да се дестабилизира еврозоната. Реакцията на пазарите е прекомерна, тъй като те са податливи на слухове. Европа е атакувана не защото е слаба, а защото е силна, на нея и завиждат, тъй като има за какво да завиждат.

Трудностите в Европа са „режисирани“ в Америка. Обърнете внимание на разпространяваните слуховете за френските банки, оказали се абсолютно неоснователни. На челните си страници американските вестници прогнозират смъртта на тази или онази банка и дори на цялата еврозона.

След нападките над Испания последва атака на Италия, след това на Франция, а миналата седмица се стигна до слухове за снижаване рейтинга на Германия! Когато американските издания, активно четени от инвеститорите и финансовите аналитици, публикуват фалшиви отрицателни прогнози, това повдига въпроси…

Забележка: САЩ правят това открито. В правото на силния е да прави това, което му е угодно, без да се обременява с прикриване и „благоприличие“. Така е във всичко. Днес такава е нагласата на всеки човек, да не говорим за всяка една страна към останалите, но това няма да остане без отговор от страна на разкриващата се интергрална система на природата.

Преди това, до 1995 година такова поведение на хората и страните не би предизвикало ясна отрицателна реакция от страна на природата. Американците трябва да вземат това под внимание, а и останалите също.

[54556]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed