Пред нас – очаква ни сериозен разбор

каббалист Михаэль ЛайтманМнение (Джуле́тто Ке́за, политически наблюдател, В. Третяков, политолог): В хода на финансовата криза през 2008 година ФРС на САЩ тайно раздала огромни суми на най- големите западни банки  16 трилиона долара. На практика това означава, че цялата банкова система е национализирана от Съединените Американски Щати и изпълнява нейните команди.

Американския президент не може да обяви на населението, че от сега нататък техния доход само ще пада, че САЩ ще принуди страните на ЕС да намалят всичките си видове социални разходи – ще бъдат намалени заплатите, пенсиите, всички социални изплащания и т.н. .. Съответно, ще спадне търсенето и надеждата за икономически подем. След това в страните от ЕС ще започнат мащабни социални протести – и в крайна сметка, изходът е един – война.

Реплика: Всичко зависи не от плановете на правителствата: ”Сърцата на управляващите са в ръцете на Твореца”. И Творецът ръководи желанието на масите (МАН), ако те се обединяват, за да отговарят на Неговата програма за развитие. Така, че всичко зависи от разбирането на масите от истински произтичащите събития, т.е. от разпространяването на кабала, метода за нашата промяна – с това ние ще променим света!

[62292]

Дискусия | Share Feedback | Ask a question

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.

Laitman.com Коментари RSS Feed

Предишна публикация: