МОЗ: любовта официално е призната за болест

каббалист Михаэль ЛайтманСъобщение: Любовта трябва да се лекува – до такъв извод е достигнала Международната оррганизация по здравеопазване (МОЗ). Внесли нежното чувство в официалния регистър като сериозен недъг и са му дали шифър – „Ф63.9″.

Любовта отнесли към психическите отклонения – към „разстройство на навиците и влеченията“. За симптоми се смятат постоянните мисли за друг човек, смяна на настроянията и дори алергична реакция. А къде да се излекуваме от всичко това, МОЗ не съобщава.

Реплика: Любов няма, а има желание да се наслаждавам от другия и ако това потиска другите желания, то се явява психично отклонение. Любов се нарича не когато искаш да се насладиш или се наслаждаваш от някого, а когато желаеш да насладиш другия без каквато и да е връзка със себе си.

В такъв случай, трябва отначало напълно да се освободиш от мисли за себе си, обективно да усетиш желанията на другия и да ги напълниш абсолютно безкористно, т.е. без всякакъв резултат за себе си. Проверка на истинността на чувството за безкористна любов може да бъде това, ако ти абсолютно се отстраняваш от напълването на другия и предоставяш това на страничния човек дотолкова, че за теб никой и да не узнае.

[56720]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed