Как да отменим трагедията?

Мнение (Алекс Джонс, американски радиоводещ): Международният банков картел използва Обама и американските военни, за да започне Трета Световна Война.

Тези, които контролират новия световен ред, считат, че могат да създадат на единно световно правителство, дестабилизирайки обстановката в страните на Близкия Изток и Северна Африка. Това ще повлече след себе си криза в Русия и Китай, което на свой ред ще доведе всички до световна катастрофа.

След това светът ще се доведе до границата на пълно унищожение и глобалният банков картел ще встъпи в заключителната фаза: едно световно правителство и евгеника. Сега  се намираме в началния стадий на Трета Световна Война. Ако ситуацията се  обостри,  то това ще доведе до най-лошата от всички световни войни, от които някога е страдало човечеството.

Реплика: Възможна е само една реплика – бързото разпространение на знанията за истинската причина на кризата, за плана на природата и целта на нашето развитие, за метода на движение по този път. Това трябва да стане известно на масите и тогава ще стане ясно на всички, даже и на съветниците на президента.

[57879]

Дискусия | Share Feedback | Ask a question

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.

Laitman.com Коментари RSS Feed

Предишна публикация: