САЩ: няма поводи за радост

каббалист Михаэль ЛайтманМнение (М. Хазин, икономист): Най-главното постижение на тази политическа криза е че кризата в САЩ изпревари в развитието си идеологическата криза.

Тоталната пропаганда доведе до това, че по-голямата част от населението искрено е убедена, че сегашната криза носи временен характер, че е рецесия, а не структурна криза, завършващо действие на начина на икономическото развитие. Информацията показа колко зле са нещата.

Кризата активно ще продължи просто, защото обективните икономически условия се влошават, а реални пътища за изход никой не може да предяви, а може би да е и невъзможно да направи.

Реплика: Кризата ще продължи дотогава, докато човешкото общество като част от природата не стане уравновесено по отношение на цялата природа по света. Причина за кризата е в нарушаването на това равновесие.

До сега вътрешно сме се изменяли егоистично и сами произволно сме изменяли природата, а от сега, природата не се изменя, а ще се наложи ние самите да се изменим!

Затова за първи път в цялата история се разкрива науката кабала – метода за поправяне на човека и постигане на природата-Творец.

[50292]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed