Ръководството на евро-централната банка в паника

каббалист Михаэль ЛайтманМнение (М. Хазин, икономист): ЕЦБ започна изкупуването на дълговете задължения на Италия и Испания, за да спре срива на пазара на държавни облигации. Разбраха, че без емисия ситуацията не може да бъде удържана. Разбира се, няма да я ударжи и с емисия, но може малко да я отдалечат.

Не знаем какво предизвика такава паника в ръководството на ЕЦБ, че те се отказаха от основните си принципи. Доколкото отказът от основни принципи започна, то скоро ще последва и отмяна на прословутата европейска демокрация.

Напомняме, че в по-голямата част от страните на сегашния Евросъюз в края на 30-те години на миналия век, бяха открито фашистки режими и съдейки по всичко, именно те отговарят за прословутите „европейски ценности“, доколкото демокрацията през ХХ век се насаждаше от тесни елитни слоеве като идеологически отговор на СССР.

Днес имаме удивителната възможност да погледнем какви реални ценности съотвестват на „европейския избор“. Засега само е ясно че „финансовата стабилност“ в този избор вече не съотвества!

Реплика: Михаил, вие неведнъж сте  чували от мен, че в случай на неуспех на кабалистичния метод за поправяне, в света ще се възцари нацизъм, който ще доведе света до трета световна война. Във всички страни вече има предпоставки за това.

[51409]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed