Опасните намерения на неудачниците

Мнение: Както историята сочи, единственият път за премахване на капиталистическата система се явява войната и по оценки на експертите тя ще започне по-скоро рано, отколкото късно.

Топ-съветникът на Обама, Нобеловият лауреат и икономист Пол Кругман, първи заговори за тоталната Световна война, за защита на американската и западната икономика, казвайки: ”От икономическа гледна точка Втората световна война беше взрив, финансиран от дефицита на държавните разходи, който не би бил иначе утвърден.

По време на войната, правителството е заело сумата, еквивалентът на която днес е 30 трилиона долара и този спад може да бъде преодолян. За това е необходимо ясно мислене и политическа воля”.

Към Кругман и неговите мисли за войната се присъедини и икономическият аналитик на CNBC М.Фабер предупреждавайки за връзката на глобалното претоварване и войната.

За това, колко близо е войната, може да се съди по думите на посланика на Русия в НАТО Д.Рогозин, че ако САЩ и Западът планират военна кампания в Сирия за сваляне на режима на Асад, с цел нападение на Иран, нещо което нито Москва, нито Пекин не ще позволят, то тази кампания разбира се би започнала Третата световна война.

Реплика: По този начин и кабала говори, че от безизходица, светът ще премине към война. Но ако се покаже възможността за друг път, който природата предлага, а именно обединение между нас и нея, то човечеството ще може да премине към окончателната си съвършена форма и без война.

Кабала показва, че вторият начин е реален и е по силите ни да го реализираме, всичко зависи само от обяснението по какъв начин да се действа, за да се преодолее този подем на следващото стъпало от нашата еволюция, а имено подобието на интегралната, глобална природа.

[51415]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed