Не можеш да забраниш да се живее красиво

каббалист Михаэль ЛайтманМнение: ( А. Турков, Председател на Съвета на Директорите Richford Group): Евро съюза е странно образование – единна валута без единна бюджетна и финансова политика е невъзможна. Гърция руши основите на Евроинтеграцията с нежеланието си да живее според джоба си, което възмущава пестеливите жители на Германия и Бенилюкс. Гърция ще я спасяват и по нататък, но веднага щом приключи световната криза никой повече няма да се церемони с нея. Сложна е ситуацията с държавните финансови средства на всички развити страни. Дългът на Япония е два пъти по голям от ВБП, дългът на САЩ е равен на ВБП. Проблеми имат също Белгия и Италия. Държавите трябва да се научат да живеят без да надхвърлят възможностите си.

Реплика: Държавите и народите ще откриват все по-нежелана взаимовръзка. И никакви действия за отделяне един от друг няма да им помогнат. Тъкмо обратното. Ще бъде разкрита все по голямата зависимост между тях. Път назад към изолация няма!

Има възможност само напред – към подобряване на качеството на взаимната връзка, към разбиране на случващото се, към изучаването на природно – обществените явления и осъзнаването на закона за комутацията на съвременното интегрално общество. Изучавайте източниците!

[50466]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed