Масов митинг на Уол Стрийт

каббалист Михаэль ЛайтманСъобщение (от examiner.com): В Ню Йорк се проведе масов митинг против съкращенията на бюджета. Демонстрантите с плакати „Това не е криза, това е продажба!” вървяха в сърцето на американската икономическа система – Уол Стрийт.

Според демонстрантите именно банкерите са виновни за това, че страната отново изпадна в икономическа дупка. „За да се противопоставим, ни е нужно народно движение. Трябва да вземем под контрол тази система, от която зависи нашият живот!” – цитираха euronews участниците в протеста.

Коментар: С това, че светът става повече и повече интегрален – кръгъл, взаимосвързан, силата на правителството намалява, а силата на „кръглите” маси става по-явна, защото те са по-близки и подобни на интегралната природа.

Задачата е правилна: да вземем контрол над живота си, но за да направим това, е необходимо да знаем законите, които действат в света днес. Понеже не знаят тези закони, правителствата и тези, които ще ги наследят, ще направят ужасна грешка отново. Кабала говори за това (виж моята 3-та лекция в Бремен, Германия).

[50782]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed