Какво е това равенство?

Въпрос: Какво е това равенство?

Отговор: Равенство, това е когато всеки от нас има равни възможности – условно равни, индивидуално равни възможности да изразиш себе си правилно в общата интегрална система – да получава и да отдава, да бъдеш в равновесие с всички останали.

Сърцето е равно с белите дробове, с черния дроб, бъбреците, краката, ръцете и т.н. В какво? В това, че те всички правилно взаимодействат помежду си. В това са равни всички, но всеки в своята индивидуална работа за общото благо и затова организмът живее!

Не съм виновен за това, че съм се родил и се отнасям, да речем, към черния дроб, а ти към сърцето, той към белите дробове, а онзи към нещо друго. Така е зададен всеки от нас. Но ако ние хармонично работим помежду си, то всеки от нас е равен на всички останали и няма такъв, който е повече или по-малко. Реализираме вродения си потенциал, който не сме избирали.

Всеки от нас се е родил с различни заложби, в различни семейства. Получили сме различно образование, възпитание, по различен начин възприемаме света, по различен начин се отнасяме към него, всеки от нас по своему усеща себе си. Но ако всеки от нас реализира себе си в хармония с останалите, това се нарича равенство.

[51383]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed