Инжекция в протеза

каббалист Михаэль ЛайтманМнение (Л. Браун, професор, главен редактор “World Watch” и “Положение мира”, автор на учебници): Деградирането на обкръжаващата среда се усилва и като краен резултат, борбата с нея ще стане главна задача на правителствата на големите държави. Изготвяйки годишника ”Положението на света”, ние фактически правим ”лекарски преглед” на планетата. Всяка година нейното състояние се влошава. Продължението на тези тенденции могат да съсипят световната икономика. Трябва да ги обърнем обратно, докато деградацията на обкръжаващата среда и упадъка на икономиката не започнат да се подкрепят взаимно.

От човечеството се иска саможертва и мобилизация, сравнявани единствено с онова, което сме видели през втората световна война. Става дума не за ремонт на действащия механизъм, а за фундаментални промени в най-кратък срок.

По моя преценка, неотложните проблеми са два: преход от изкопаемо гориво към други източници на енергия, за да спасим климата и необходимостта от спиране на човешкия прираст.

Реплика: Авторът е получил награда за ”гениално мислене”, но нали със силови методи кризата няма да бъде преодоляна! И това е така, защото никой от хората не си представя, че е възможно да се промени човешката природа на алтруистична, и затова дори не си задават този въпрос, а търсят други решения.

Кабала трябва да обясни тази възможност и тогава ще видят реалното решаване на проблема. В противен случай, всеки си има собствено виждане на решението, но всички те са като инжекция в протеза!

[50491]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed