Божествената частица отлита във висшия свят!

каббалист Михаэль ЛайтманСъобщение: Бозонът на Хигс – така наречената “Божествена частица“, заради улавянето на която бе построен Големият Адронен Колайдер (ГАК) на стойност 10 милиарда долара, вероятно не съществува. Още преди година физиците се надяваха да разкрият “Частицата на Бога“ – основата на мирозданието.

Сега те “свиват рамене“ и са готови да се предадат – тоест да обявят, че такава частица изобщо няма. Това е същността на всички изказвания на водещите учени, работещи в ГАК, включвайки и директора по изследванията на Европейския център по ядрена физика С. Бертолучи и началника на детекторите Г. Тонели.

Според теорията, “Божествената частица“ снабдява с маса веществото – всички други частици във Вселената. Именно тя не достига, за да тържествува Стандартният модел за теорията на Мирозданието. Излиза, че и ГАК са създавали напразно!

Реплика: Сега ще се наложи да измислят нова физика, да се преразгледат днешните представи за мирозданието, тъй като те ще се окажат в корена неверни. – Излиза, че са създавали ГАК  ненапразно! Но, “Божествената частица“, всъщност, наистина съществува! Физиците просто я пропускат, а детекторите на ГАК не я улавят.

Може би, най-накрая, физиците ще се вслушат в това, което науката кабала може да им допълни. Тъй като, занимавайки се с пограничните изследвания, между нашия и висшия светове, те изследват само нашия свят, то всички ефекти и следствия, преминаващи в процеса на изследване във висшия свят са скрити за тях. За разкриването на “Частицата на Бога“ са им необходими други детектори – екран и отразена светлина! Точно тях дава науката кабала.

[52868]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed