Световния бунт на младежите

каббалист Михаэль ЛайтманСъобщение: От Европа идват все нови съобщения за безредици.

В Швеция младежта напада полицейски участъци – полицейските патрули били замеряни с камъни и бутилки със запалителна смес. И сега там се опасяват от събития по лондонски сценарий.

Испанците не искат да пускат римския папа в страната. Тези протести са достатъчно смела акция за католическа Испания, но когато страната е в криза, за духовното видимо мислят в краен случай. Работа търси всеки 5 –ти Испанец.

Британски вълнения – бунт на подрастващите от 15 до 25 години. Властта е организирала социалните мрежи. За съобщения в Интернет британските съдилища вече дават различни срокове затвор – до четири години лишаване от свобода.

Съобщение (Le Monde, Франция): Тунис, Египет, Либия, Сирия, Италия, Гърция, Великобритания, Израел – списък на страните с бунтуваща се младеж продължава да расте. Вместо спортни и музикални празници, съединяващ елемент се явява безработицата, неудовлетвореност, страх от настоящето, безпокойството за утрешния ден.

Реплика: Настана време, когато правителствата не могат повече да управляват народа, а народът ще усеща в себе си сили да се самоуправлява, защото светът премина от индивидуална егоистическа връзка (по вертикалата на управлението)  – към всеобща взаимозависимост (управление на кръглата маса).

[51801]

Дискусия | Share Feedback | Ask a question

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.

Laitman.com Коментари RSS Feed

Следваща публикация: