Протестите – манипулация на света

каббалист Михаэль ЛайтманМнение (Х. Мисгав, PhD, Юридически колеж, Нетания): Масите следват анархистите, които препятстват арестуването на терористите, и следват певците, които вземат три пъти по-скъпо за представление. Намеренията са ясни – да свалят избраното правителство.

Това не е истински протест, той е пропит от демагогия и ненавист. Този протест не е мил, поради начина по който се е родил, и поради ултиматумната цел, която се крие зад него. Паричните източници на организациите, които се крият зад безобидни названия, никога не са били прозрачни – ето как финансират този протест.

Същността на тиражираните протести е в разпространението на безпричинна ненавист, цялата цел на която е в разрушаване на съществуващия порядък, в създаване на анархистки, радикален и на пръв поглед либерален свят.

Реплика: По-рано, във времето на противостоене на Америка и СССР, Израел беше нужен на Америка и разбира се, че тя се възползва от него. Но след края на противостоенето отпадна необходимостта от него, нещо повече, стана триещ се камък в създаването на съюз между САЩ и целия арабски свят, начело със Саудитска Арабия. По новия замисъл на САЩ, на тях им е нужна връзка с радикалния ислямизъм – по такъв начин, те ще съхранят интересите си в световната поличтическа игра.

Но законите на природата се установяват не от политиците и с прекратяването на помощта за Израел, Америка като велика държава ще навреди на себе си, защото върви против законите на развитие на човечеството към единно интегрално общество.

[51013]

Дискусия | Share Feedback | Ask a question

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.

Laitman.com Коментари RSS Feed