Кеморон – необходимо е спешно „да се поправи обществото“

каббалист Михаэль ЛайтманСъобщение: Премиер-министърът на Великобритания Д. Кемерон предлага да се проведе пълно преразглеждане на правителствената стратегия по всички направления. В светлината на потресаващия безпорядък в Лондон и други градове на страната, премиерът смята такова едно преразглеждане за екстренна и необходима мярка.

На всестранно обсъждане се подлагат такива сфери, като образованието, социалните помощти, взаимоотношенията в семейството, лечение на зависимостта, живота на религиозните и етнически общини. Кемерон разчита, че резултатите от преразглеждането ще помогнат на правителството му ефективно „да отремонтира съсипаното общество“.

Реплика: Отремонтиране на съсипаното общество може да направи този, който разбира самата болест и как да я излекува. С егоистични и силови методи и дори чрез любимите парични вливания – не са достатъчни. Необходимо е широко обществено обсъждане на оздравителния план и възпитание на абсолютно всички членове на обществото, без изключение, в духа на „взаимно поръчителство“, с участието на СМИ (см. „Лекция в Ароса“).

[51734]

Дискусия | Share Feedback | Ask a question

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.

Laitman.com Коментари RSS Feed

Предишна публикация:

Следваща публикация: