Кога ще спре да ни тресе?

каббалист Михаэль ЛайтманМнение (проф. Е. Халилов, председател на Международния комитет по глобалните изменения на геологическата среда МК GEOCHANGE): Сеизмичната ситуация на планетата ни за 2011г. премина в нова фаза, извърши скок в отделянето на сеизмична енергия и броя на силните земетресения.

Катастрофалното земетресение в Япония и последвалото цунами станаха индикатор за новата глобална сеизмична активност и накараха целия свят да изтръпне.

За геолозите и геофизиците е очевидно, че в днешно време са се активизирали Тихоокеанските плочи в зоните на субдукция. Тези гигантски свръх дълбинни разчупвания, при които една от плочите се потапя под другата, започнаха да се активизират. Първият удар застигна Япония, но това не е последният сеизмичен удар по тази страна.

Реплика: Всеки учен разглежда кризата в своята област, но всъщност се образува неин събирателен образ, като общата криза в противостояние на човечеството с природата (егоизмът с Твореца)- имено това предизвиква отрицателни последствия, a може да се измени процеса към добрата страна, само ако изменението/ поправянето на себе си от егоизма към отдаване, включително до ”възлюби ближния”.

При това изменение ние влизаме в пълно подобие на природата/ Твореца и като следствие, извикваме/ усещаме само положителни въздействия.

[46919]

Дискусия | Share Feedback | Ask a question

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.

Laitman.com Коментари RSS Feed

Следваща публикация: