Икономиката – копие на нашите взаимоотношения

каббалист Михаэль ЛайтманМнение (Джордж Сорос, в Атинския вестник Kathimerini): Ние се намираме на границата на икономическия колапс, който може да започне, да кажем в Гърция, но след това е лесно да се разпространи и да приведе до необратими последствия.

Жизнено важно за „всички нас“ е преодоляването на сегашната криза. За да осъществим това, европейските страни трябва да действат единно, да увеличат европейския бюджет и да създадат единна банкова система. Еврозоната е обречена на криза от самото начало. След въвеждането на единна валута, трябваше да бъде създаден тесен политически съюз в Европейските Съединени Щати.

Реплика: Великият финансист продължава с решаването на задачки със старите методи, а те вече не работят. Без изменение на обществените отношения, нищо няма да можем да променим, измененията няма да заработят.

По някаква причина финансистите не виждат хората зад квитанциите, осъзнават, че икономиката е копие на обществените отношения и именно от необходимостта да бъдат изменени възниква икономическата криза. Затова тя се решава само от изменения в обществото.

[46694]

Дискусия | Share Feedback | Ask a question

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.

Laitman.com Коментари RSS Feed