ООН иска да се разрешат наркотиците

каббалист Михаэль ЛайтманСъобщение: Глобалната комисия на ООН е излязла с шокиращо изявление: войната срещу разпространяването на наркотиците е претърпяла пълен провал, затова трябва да бъде прекратена по пътя на световната легализация и с прекратяване на углавното преследване на наркоманите.

Експертите отбелязват, че борбата с наркотиците е довела само до увеличаване на наркотърговията и организираната престъпност.

(Русия се явява лидер по броя на наркоманите, употребяващи хероин – те са повече, отколкото в САЩ, Канада, Китай, взети заедно, колкото във всички страни на Европа. Ежегодно, в Русия умират повече от 100 000 наркомани на възраст до 30 години.)

Реплика: Ето, така ще бъде с всички аспекти на глобалната мултикриза, защото нейният корен е единствено в егоизма на човека, който можем да поправим само, като привлечем скритата в природата сила на висшата светлина – свойството отдаване и любов, което лежи в основата на природата и на живота.

Технологията за поправянето е проста, тя може да се прилага както индивидуално, така и масово. Ако не я реализираме сами, природата ще ни принуди чрез страдания – тях ще ги привлечем сами, със своето несъответствие на свойството отдаване и любов. На човечеството му предстои дълбоко да се замисли.

Всъщност, легализацията означава, че утре на моя малолетен син могат да му предложат наркотици официално, без да носят за това никаква отговорност и наказание!

[44943]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed