Интервю за списанието ”Сноб”

След Московския конгрес проведох среща с участници от проекта ”Сноб”. Като резултат от нашата среща в списание ”Сноб” излезе статия със заглавие ”Михаел Лайтман: Новият човек може да бъде създаден за два месеца”.

Из статията: ”Да слушаш Лайтман, създателят на световната Академия за изучаване на науката кабала и член на световния Съвет на мъдреците, е доста интересно. … Той говори за онова, за което с нас малко хора говорят сериозно. За какво живеем? В какво се състои смисъла на живота? Как е устроен света? Можем ли да бъдем преуспяващи и щастливи? На какво трябва да научим децата, за да бъдат успяващи и щастливи? Как да създадем идеалното общество?

Струва ни се, че Лайтман има готов отговор на всеки въпрос. И това наистина е така: създадената от него система му позволява да даде отговор на всеки въпрос до най-дребния детайл”.

От беседата ми с членовете на клуба аз останах с впечатление за нещо недоизказано. Членовете на клуба са хора изключително мислещи, интелигентни. А аз поради липса на време, бях принуден да говоря с ”езика на плаката”, което ще се стори на читателя, не съвсем сериозно, без доказателства, а за чуващият за пръв път ще му се стори кощунство, мистика и т.н. Но във всеки случай, когато настъпи момента за тези фрази ще се сетят …който пожелае да ги разбере, ще намери нашия сайт, блог и ще зададе своя въпрос.

[45625]

Дискусия | Share Feedback | Ask a question

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.

Laitman.com Коментари RSS Feed

Предишна публикация: