Спасение от апокалипсиса в стил лукс

Съобщение – „Богатите купуват луксозни бункери”: Земетресенията, цунамитата, пожарите, наводненията и проблемите с ядрените реактори, накараха много хора да се замислят за тленността на всичко съществуващо и за своята лична безопасност.

Но дори спасяването на живота, може да се направи с шик и комфорт. Явно точно затова, търсенето на бункери в стил лукс, които защитават хората от всевъзможни катаклизми е нарастнало в САЩ с 20 до 1000 процета!

„Ние не можем да задоволим търсенето на този вид продукт” – заявява К. Томпсън, собственик на компанията Northwest Shelter Systems, производител на частни бомбоубежища. Цената на убежището е от 200 000 до 20 млн. долара.

Един от бункерите на компанията, построен в Небраска, изглежда изключително разкошно: на площ примерно от 13 хил. кв. м. са разположени медицински център, кухни, стая за молитва, компютърна зала, маса за билярд, своебразен аналог на затвор и дори напълно оборудвана винарна. В такъв бункер, в продължение на една година могат да преживеят 950 човека.

Ще отбележим, че в Америка, луксозните убежища в случай на настъпване на края на света, вече отдавна се ползват с постоянно нарастващо търсене. Местата в luxury бункерите се продават на цени от 50 хил.  до 1.5 млн. долара.

При това на Запад, дори къщите се оборудват с бункери – в случай на мащабни катастрофи. Така, през 2009 г. във Великобритания, за продажба била предложена къща Goldenhill на стойност 12 млн. долара, оборудвана с бункер с повишена защита от радиация, със своя кухня, баня и няколко спални. Този бункер е предназначен за 15 човека.

Реплика: След такава подготовка, можем да опитаме и да повоюваме… Има програма, в съответствие с която, природата преднамерено издига човека в началото на развитието на неговия егоизъм до нивото на неговото осъзнаване като зло, а после чрез удари го принуждава да се издигне над него – към обединение, за да  почувства единната сила на природата в единното желание – вечния и съвършен живот. На седящите в бункера, все едно, ще им се наложи да изпитат злото и да го поправят на добро. Как? Те, после сами ще разкажат за това…

[44219]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed