Нашето дело – не е „Справедливо дело”

каббалист Михаэль ЛайтманСъобщение: Леонид Гозман (съпредседател на партията „Справедливо дело”): „Ситуацията в Русия става все по-тревожна:

– властта стремително губи авторитет и доверие. Разочарованието, равнодушието са обхванали всички слоеве на обществото.

има усещане за несправедливостта на живота и аморалността на властта.

държавата става все по-малко ефективна, неспособна да се справи с корупцията, тероризма, нарастването на цените, технологичното изоставане, да обезпечи на страната безопасност и спокойствие на гражданите.

Ако страната не се плъзне към национал-социализъм или към революция, възможно е да се върне на пътя на демократичното развитие, но кога ще се случи това и ще успеем ли? Необходимо е да се смени властта!

Реплика: Лично аз, не виждам алтернатива на сегашната власт. Предлагат се безпомощни варианти за решение на проблема. Докато не определим неговата същност, няма да разберем как да го решим. Но същността на проблема не е в правителството, а в това, че противостоим на Природата. (Съгласно кабала, онези, които управляват света не решават абсолютно нищо – те са марионетки!).

Природата е алтруистична, а ние сме егоистични. И докато не решим това противоречие, няма да можем да излезем от глобалната интегрална криза. Решението на проблемите е в това, всички ние да постигнем подобие с природата, т.е. в последователната промяна в природата на човека, от егоизъм на любов към ближния. Съществува методика.

[43020]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed