Участието на всички – залог за успех

каббалист Михаэль ЛайтманСветовния конгрес “We!”, Ню-Джърси, урок №6

Въпрос: Стотици и хиляди американски деца фактически са оставени на самите себе си и многочислените социални служби, които трябва да се занимават с тях търпят пълно поражение.

Притежаваме ли ние някакви книги на тази тема, които можем да им предложим?

Отговор: Все още не, но сме заети с подготовката им. Надявам се, че в периода от три до шест месеца вие ще започнете да получавате серия от книги, съдържащи методиката за възпитание на децата от различни възрасти: как да се създават групи, как да се провеждат беседи, да се развиват децата, да се изграждат връзки помежду им…

Освен това, вие не трябва да чакате материали само от нас, а трябва да се присъединявате към нас и заедно да ги създаваме! Човек, който не се занимава с разпространение няма шансове духовно да напредва! Как светлината може да премине през него, ако не се старае да я предаде на другите?

Вземайте пример от американския учебен център, участвайте в разпространението, иначе няма да достигнем успех и развитието ни ще става много бавно. Имаме нужда от сили, от много сили! Наистина ни е нужна вашата помощ!

От 6-тия урок на конгреса “We!”, Ню-Джърси, 02.04.2011

[40887]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed