Едностранна връзка със света

Световен конгрес  „We!”, Ню Джърси, урок №4

Въпрос: Информацията в Интернет се контролира от малка група хора. Как ще можем да се издигнем или да ги заобиколим при разпространението на истинското знание за науката кабала?

Отговор: Сега изграждаме портал, в който искаме да представим материали, свързани с бъдещето на човечеството. Искаме сериозно, а не истерично, да изразим тревогата си за съдбата на света.

Това ще бъде много солиден портал, разказващ за промените в света, за това какво всъщност се случва в него, за всички видове кризи, които го обхващат. Ще дадем своето обяснение за всички тези събития. Този портал е наш и никой не може да направи каквото и да е с него.

Не ни вълнува ставащото в Интернет – нямаме намерение да го контролираме или да се намесваме в него. Изобщо не си струва да контактуваме с тази публика и с онова, с което се занимават на техния пазар.

Трябва да бъдем световен авторитет по въпросите на бъдещето и в тази област никой не може да бъде близо до нас. Защото никой няма ясно, сериозно, правилно и истинско знание за бъдещия свят – как да излезем от кризата във възпитанието, в семейните отношения, във финансите и т.н.

Всъщност за тези проблеми има само една причина – липсата на връзка между хората и затова те само се задълбочават. Трябва да доведем света до това знание постепенно, не изведнъж – с помощта на научни изследвания на различни профили и обяснения за науката кабала – логично, сериозно, делово.

А за вземането на участие в различни дискусии, които се появяват в Интернет и се управляват от различни организации, няма смисъл дори да си помисляме – това не ни касае. 

Моят съвет е: не се забърквайте в разговори със света, защото там няма с кого да говорите. Отнесете се към него едностранно, напълвайки го с нашето знание така, че да могат се възползват от него, а в замяна на това, не получавайте нищо – нищо!

Защото хората не знаят какво да кажат, тяхното мнение постоянно се променя – затова не си струва изобщо да се смесвате с тях. Действайте така, сякаш са малки деца – само от едната страна. Трябва да им дадем нашата наука и да не получим от тях техните знания, в които няма никаква истина. Самите те не знаят какво се случва с тях.

А с Интернет, въпросът е ясен. Трябва да разберем, че това е механизъм за измама, използван от различни кръгове, които са заинтересовани от неговото развитие – правителствата, разузнаването, маркетинга. Всички социални и информационни мрежи се контролират и използват от органи, които всъщност ни изучават с цел по-рафинирана експлоатация.

От момента на възникването на Интернет стана ясно за какво ще го използват всички заинтересовани кръгове – от КГБ до ФБР и другите – за да събират информация за всеки от нас и за всички заедно. Това е Интернет и неговото управление. А ние не трябва да се замесваме в това – нека правят каквото искат.

Предстои да се разкрие, че това е просто шпионска мрежа – обща и частна. Шпионират буквално всеки и знаят всичко за всички. Не е трудно, защото всички се намираме там. Там е записано какво си купил, на кого си писал, какво си получил, от какво си се поинтересувал, в какви страници си влизал. Особени системи проверяват тези данни и ги изучават – в това се състои основната работа на големите информационни мрежи, действащи в Интернет.

Между другото, изпратиха ми подходящ анекдот:

„Писмо от компания, работеща с карти, даващи отстъпка.

Скъпи господин Джонс,

Забелязахме, че отдавна не сте купувал никакви презервативи в SpiffyMart.

(За последен път сте го направил преди 8 седмици)

Освен това сте спрял да купувате продукти, свързани с женската хигиена, но сте започнал да купувате повече замразени пици и бързо приготвяща се храна.

От това става ясно, че госпожа Смит Ви е напуснала.

(А може и да е за добро, защото тя купуваше толкова евтини шампоани, които може би не са увеличили нейната привлекателност).

Базата данни на пощата потвърждава, че тя е сменила своя адрес.

Приемете нашите съболезнования. Предполагаме, че горещ порно филм ще Ви помогне да преживеете този стрес.

Ако се чувствате самотен – погледнете нашия каталог.

Купете си диск незабавно и ние ще добавим един безплатно!

Искрено Ваш,

Мениджър продажби.

П.П. Помните ли блондинката, която миналата събота почерпихте с двойно мартини в бара O`Dougles? Забравете за нея! Тя е заразена от много месеци и е постоянен клиент на аптеката Acme Pharmacy.(Нейният домашен компютър е в една мрежа с нашия). Не се знае какво може да прихванете от нея. А нашите дискове са напълно безопасни.”

Но за нас това няма значение – нека се използват един друг. Там трябва да бъдем представени по най-сериозния начин, за да видят хората, че само ние можем да им дадем отговор за бъдещия свят.

От 4-тия урок на конгреса „We!”, Ню Джърси, 01.04.2011

[40168]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed