Когато целта ни зове

Въпрос: Как да укрепвам групата и другарите, ако ми се налага да действам виртуално?

Отговор: Е и какво ако е виртуално? Разстоянията не са пречка, и не трябва задължително да се държим за ръце. Да не би да мислиш, че ако те познавам по лице, и познавам характера, то познавам самия теб?

Ти как ни намери? – Чрез интернет! И според теб, беше случайност? – Всъщност, твоите желания са свързали теб с общата система Адам – връзката на всички части в света заедно.

В тази система има множество общества/кръгове по интереси/желания: научни,банкерски, делови, семейни и т.н.

Но в нея съществува още и особен кръг, обединяващ всички тези, които се стремят към целта на живота, към познание за това, заради което си струва да се живее.

Тези хора географски са навсякъде, а също се намират и в обикновените кръгове, но в същото време, съставляват помежду си, даже без да усещат и осъзнават, свой кръг – поле на вътрешна взаимовръзка. Ще го обозначим с жълт цвят.

Когато човек усети, че целта го зове, той започва да контактува с това поле, излиза от своето обкръжение и влиза в този кръг. Ето така и ти си ни открил в интернет.

И сега тази нова връзка продължава да укрепва. Дори и да не сме се виждали или познавали един друг по-рано, с течение на времето ние все повече влияем един на друг, и всеки ден ти получаваш мислите и желанията на милиони хора от целия свят, които също като теб са се замислили за целта на творението – и по този начин се намират един друг.

От урока по статията на Рабаш, 04.11.2010

[25869]

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed