Впечатления от конгреса, 11.2010, ч.3

От получените писма с впечатления от конгреса:

„…пиша Ви, защото този път не мога да се сдържа и да не напиша!

ТОЗИ КОНГРЕС Е НАЙ-НАВЕРОЯТНОТО, ПОТРЕСАВАЩО И МОЩНО, РАЗКРИВАЩО ИСТИНАТА И ДАВАЩО НАДЕЖДИ СЪБИТИЕ

ЗА ЦЕЛИЯ МИ многогодишен ЖИВОТ В КАБАЛА! ОПРАВДАНИЕ НА БАЗКРАЙНИТЕ СТРАДАНИЯ. Всички предходни също бяха особени за мен, единият – топъл, другият – значителен и т.н. НО ТУК, АЗ ПОЧУВСТВАХ ТОВА, ЗА КОЕТО ВИЕ НИ ГОВОРИТЕ – ДОРИ засега да е ЧРЕЗ тялото, ОБЩИЯТ ПУЛС И ОБЩИТЕ СЪЛЗИ И ЕДНО ЖЕЛАНИЕ. Не винаги осъзнаваното УСЕЩАНЕ ЗА НЕГОВОТО ПРИСЪСТВИЕ, именно МЕЖДУ НАС…

НИКОГА И НИКЪДЕ НЕ СЪМ УСЕЩАЛА, ЧЕ всички НИЕ СМЕ ЗАЕДНО И СВЪРЗАНИ С НЕЩО, КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ПОЧУВСТВА – А ТУК ТОВА ГО ИМАШЕ! Аз ЗНАЕХ, БЕЗ ДА РАЗБИРАМ, че стоящите наоколо – ТОВА СЪМ АЗ…

НЕВЪЗМОЖНО Е ДА СЕ ПРЕДАДЕ АДЕКВАТНО, С ДУМИ, НО СЛЕД ТЕЗИ УСЕЩАНИЯ, ВИЕ, НА ПОСЛЕДНИЯТ УРОК НИ ОБЯСНИХТЕ ПОДРОБНО ОТ СЦЕНАТА ВСИЧКО, ПОЧУВСТВАНО И ПРЕЖИВЯНО ОТ МЕН!

Като гледачка. А ОТ КЪДЕ ЗНАЕ ТОЛКОВА ТОЧНО ТЯ ВСИЧКО ЗА МЕН? До нюансите. Сега е много ясно, че ценността на този конгрес не е само в почувстваното там, а в очакването и нашия стремеж. В това, че хората видяха, как другите, намиращи се до тях, искат същото, каквото и те!

Това е ЕДНО огромно ОБЩО желание – В ОЧИТЕ И В СЪРЦАТА НА ВСИЧКИ. Как светеха лицата, как плакаха хората в залата. Някой чувстваше, друг все още не, НО ТОВА БЕШЕ ОГРОМНО ПО МОЩ ДУХОВНО ЯВЛЕНИЕ. Усещания от ТОЗИ ВЕЛИК КОНГРЕС, ХОРАТА ОЩЕ ДЪЛГО ЩЕ ПОЛУЧАВАТ… и нищо не е свършило в онази зала… ЗА ПРЕЖИВЯНОТО МОЖЕ ВСИЧКО ДА СЕ ДАДЕ!

ОГРОМНА ЛЮБОВ ИЗПЪЛВАШЕ ЦЯЛАТА ЗАЛА, ВСИЧКИ СЪРЦА и няма нищо страшно, че някой още не е почувствал… но това вече е вътре в нас.

Извинете за порива…“

[27045]

Дискусия | Share Feedback | Ask a question

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.

Laitman.com Коментари RSS Feed

Предишна публикация:

Следваща публикация: