Откъси от моята бъдеща книга „Пътеводител към книгата Зоар”

Dr. Michael LaitmanКнигата Зоар е короната на науката Кабала. Не е случайно, че тя има специално място в съкровищницата на човешкото наследство. И не е само случайност, че тя събужда такъв респект и страх. В тази книга има велик дар, който ние сме получили пряко от Твореца. Това е особена и чудесна сила, която е способна да ни доведе до добрина, безкрайност и съвършенство.

Точно затова, днес, когато цялото човечество се намира в повратен момент от своето развитие, тази книга се разкрива. Никоя друга книга (нито дори някоя от останалите кабалистични книги, чиято цел е да ни издигнат във Висшия свят) неможе да се сравни с книгата Зоар по нейната сила на влияние. Тя занимава, грабва и привлича читателя до такава степен, че той иска да се върне към нея, да постави себе си под нейното влияние отново и отново.

За читател, който вече се занимава с нея, тя става източник на енергия, сила и живот. Тази книга разкрива тайните на Висшия свят и на този свят, който науката е все още неспособна да разкрие днес. С помощта на книгата Зоар можем да разберем какво се случва с нас, да разкрием нов живот за себе си и да се съединим с източник на добрина и съвършено напълване.

Целта на тази книга е да подготви читателя за изучаване на книгата Зоар. „Пътеводител към книгата Зоар” е предназначен да се изучава самостоятелно, както показва заглавието и като ръководство към книгата Зоар и не изисква никакво предварително знание в мъдростта на Кабала.

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed